Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

when cicadas cries

Jag tar ett steg emot mörkret...

Jag är fri! Skyldigheterna ersätts av lycka
Min skugga ler...
Jag hör fotsteg, är jag förföljd?


Ett till...

Jag glömmer det som tidigare var viktigt
Min skugga är inte längre min avbild
Ljudet från mina fotsteg tillhör någon annan


Ett sista...

Vem är jag?
Skuggan sliter mig närmare mörkret
Ljudet av fotsteg blir tydligare


Bara ett till...

Det mörknar...
Ljudet av fotsteg dör bort...


...Jag gick för långt





Övriga genrer av E-rik08
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-10-12 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har en gåva som kan uttrycka dig i skrift!
Hoppas alltid dina dåliga känslor sitter på papper och aldrig innuti dig.
2006-10-16

    Camillaa
Du skriver speciellt, det gillar jag.
Fortsätt så!
/ C *
2006-10-15

  Klara_
mycket fin dikt!

Kanske du inte skulle använt kursiv i hela dikten, det tillför ingenting då...
2006-10-12

  cleo
så fin. jag får rysningar.
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

E-rik08
E-rik08

Mina favoriter
Död December