Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte längre kan vakna..


Du vaknar
våt av svett
förskräckt
som ett skrämt djur
du minns ännu mardrömmen
som kastat dig ur sömnen
bortom drömmens alternativ
ståendes i ensamhet
när du vaket inser
att mardrömmen är ditt liv




Fri vers av Herr Ångest
Läst 508 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-24 11:18



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Känns igen...vet hur det kan vara...vackert målat med orden.
2011-04-25

  Minkki VIP
sådan är den, ångesten... på kornet, ibland.
2011-04-25

  Annie b'larsson VIP
I've been there...
2011-04-24

  M_Franke
Aj, den kändes i hjärtat, vet exakt hur det är
2011-04-24

    svarta ängeln
F*n va bra!
2011-04-24

  Fru Intighet
Sorgligt men vackert!
2011-04-24

  Ninananonia VIP
Berör!
2011-04-24

  cilax VIP
sorgligt, mörkt, vackert
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest