Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkäbbel



Med en svalnande tekopp i fönstret
ser jag ut på vinterlandet

Hundarna går på sin tidiga promenad


Tänk om man blivit en Stockholmspudel
herregud vad tråkigt

eller en av Vasaparkens kaniner
Man skulle aldrig få en lugn stund...


Fast det är väl kanske inte så farligt.

Vad händer om man är en dagslända...
..och det regnar??

Vad snopet


Funderar tankspritt
medans radion skriker om GI-metoder och plastigkirurger


Vad har Robinson-Emma med min diet att göra?
Hon käkade ju palmhjärta i en månad

Vem tror att jag kommer bli ishockeyproffs
om jag äter mycket bröd från AXA?


Avbryts mitt i tankeleden av att någon gammal hagga kommer in
och börjar kackla om ordning och reda
när hon själv inte ens kan berätta när hon kommer hem


Häller i sig det sista i koppen och greppar jackan
Det är dags att byta den här världen mot en annan

idag igen




Övriga genrer av Lana
Läst 236 gånger
Publicerad 2005-12-22 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana