Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sofie heter egentligen något annat


Sofies visa


Sofie, hon tog till flaskan för den står alltid där
Allt annat drar iväg förutom hennes begär
En dricka och sen hög musik
När hon lyssnar på Kenta så får allt annat vänta
Kenta och herr Lind, de var ett sjujävla par
Herr Lind, kan ni nog lista ut, det är Sofies far

De söp och knarka ner sig
Hon sa ”jag har det i mig” och vad svarar man på det?

Den första snubben tog hon för hans utseendes skull
Hon sket i att han slog henne så fort han blev full
Han puckla på poliser med
Mycket action, lite snack. Han fanns i varje gängattack
När hon fick nog och stack blev hon förföljd av hans hot
Hon bor i ständig skräck, för rädsla finns ingen bot

En annan miserabel brud blev sen hennes vän
De gick ofta till plugget men då söp de igen
en rast på toaletten
Det var en brud av egen sort som nyss skulle ha gjort abort
Istället söp hon hårt, det blev ett missfall tillslut
Hon pratar aldrig om det för att själv härda ut

De två tar nu hand om varann så gott som det går
För har man ingen egen mor tar man det man får
Eller visst har hon en mor men...
Får jag sen fråga dig Sofie, hur ansvarslös kan mamma bli?
\"Det finns nog mat i kylen, klarar du dig ett tag?\"
sa hennes mor och stack på festival samma dag

En man var speciell bland de som kommer och går
De fick ihop en grej som höll i säkert ett år
Lycklig början, sorgligt slut
Trots att hon redan vet en del så gick allt så förbannat fel
Han dumpa henne för en bimbo född 92
De slukade varandra medan hon fick se på

Sagor har ett slut men denna fortsätter än
Hon super och knullar runt med pojkar och män
och ångrar allting dan därpå
men hittar aldrig några svar. Nu har hon ingen lever kvar
Så tänk på det föräldrar, eran dotter kan bli
som alla andra barn, eller precis som Sofie




Övriga genrer av Lana
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-06-28 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana