Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sambucus racemosa, druvfläder, har uppåtstående röda bär, till skillnad från den äkta fläderns hängande svarta. Druvfläderns bär är dessutom giftiga.


Lika som druvfläder


Samma steg på vägen
Rött ljus ger oss väntan
Väntan nog att se efter från topp till tå
Smalare ansikte
och äldre än det borde vara nu
ändå är det samma person
samma typ
eller iallafall så såg det så ut

Hela kroppsspråket sänder ditt namn
Ögonen
Som ser ovanligt stora ut
för att vara så små
fyllda med oskyldigt intresse

Ögon kan ljuga,
det vet jag nu
och jag låter mig alltid luras
Står med en kropp som vill skrika \'Kom!\'
och en erfarenhet som vill springa


Så därför detta pinsamma möte
förlåt

När jag först sa kom
och sen sprang




Fri vers av Lana
Läst 449 gånger
Publicerad 2007-03-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana