Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2005-10-23 kl 18:42


Vara, ära, änglar



Det blev inte som jag trodde

kan jag lova

...tror jag



jag går rakt men gatfan lutar




Reser mig upp från det blöta gräset


Världen flyger åt alla håll
stilla
Stilla!
STÅ STILLA!!

Garvandes mot nåt staket

Gråtande mot någons hals


Sätter mig ner
Lägger mig ner

Stjärnen och månarna snurra
Natten kom fort.


Vaga minnen:
en borste dras genom håret
sandaler byts mot varma stövlar
en hård kram med värme
bildörren som öppnas

hela tiden talar en lugnande röst



Vaknar bredvid två änglar


\"Vet du vart du är?\"

\"Ja.. förlåt\"

\"Vi älskar dig. Sov\"


Om jag inte hade haft er
hade jag väl slutat i en av Nackas buskar



Tur att änglarna är med mig

Och tur att änglar inte dricker brännvin...




Övriga genrer av Lana
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-05-13 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana