Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"När man ser dig kan man tro att du är en ängel, så om du inte vill göra folk besvikna gör du bäst i att hålla mun.\" [En aning självironiskt]


Felet med den snäckan



SnickSnackSnickSnackSnickSnackSnickSnack

Snick Snack Snäcka
Jo, nog fan har du en läcka
och inte har den något stopp
orden strömmer ur din kropp
men nu får det fan räcka!

SnickSnackSnickSnackSnickSnackSnickSnack

Nick Nack Nolla
Åsikter du måste bolla
om hur livet ditt kan vara
Lyssnar gör en tapper skara
De vet att man mun ska hålla

SnickSnackSnickSnackSnickSnackSnickSnack

Brud som håller barnet kär;
Se, din dotter står och svär!
Om nu inte vinden vänder
tas saken i egna händer
Tysta henne, om det går
Vintern är tillräckligt svår

SnickSnackSnickSnackSnickSnackSnickSnack

Smick Smack Smöra
Ja, det måste du visst göra
Stäng dig själv och sluta smussla
gör om ryktet ditt till mussla!
Ingen vill ju ändå höra
Orden blir en salig röra

Bättre vara tyst


Så... tyst!




Fri vers av Lana
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-03-02 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana