Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2006-03-14 kl 21:16


Gemenskapets oas


Sitter du ensam, bredvid allt folk?

Är du den som alltid står osedd i klungans mitt?
Bland männskors ord?
Skriker du högt åt de döva?

Jag vet hur ni ser ut

Spretiga
små
bleka
veka

Skrattar åt saker ni inte hör
inte förstår
och vänder snabbt undan blicken
med ett ursäktande leende

Bland olika, unika lyser ni tomt
Ett ekande ho-ho cirklar runt er
Fyllande tomrum med skratt

Behövs för de oberoende
Sittplats för de svagare
utan att se annat
än deras stora fötter

Falska leenden
Glömda pikar
Förbisedda ögonblick

Varje gång du glömmer varför

så sitter du ensam, bredvid allt folk
osedd i klungans mitt
Bland männskornas ord

Men när du kan skrika så högt åt de döva
varför viskar du till mig?






Fri vers av Lana
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-01 00:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
för mig är en älva
blott en siffra
mellan tio och tolv

jag viskar därför att månen är ny
och för att jag inte ser bättre
än att knyta näven i fickan
i tron att bara morgonen kommer
så kommer den med kär lek
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana