Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2007-03-09 kl 22:50 \"Svårt att möta någon som fungerar precis som en själv - fast tvärt om ... nästan ... Men nästa gång kanske ni båda lärt er något mer om er själva som gör att ni kommer att kunna eliminera de där egenhet


Bara ord


Du?…

Jag vet att du har lite problem med att förstå dig själv.
De där konstiga sakerna du måste tänka
Som du ibland får för dig att göra
och ångra.
Jag vet att du har en enorm intelligens som du ofta tolkar helt fel
eller inte alls
Din dåliga humor kan bli rätt bisarr, den konstiga livsstilen kan förvirra till max och ditt sätt att föra dig är långt ifrån perfekt.
Dessutom är du inte oemotståndlig, det… är ju tråkigt
Kanske


Jag vet allt det där för att jag är likadan



Vet du?…

Jag hade tänkt sluta tänka på oss.
Förlåt, jag får inte säga så.
Jag menade att jag tänkte sluta tänka på våra två enskilda personer som på något sätt har någon kontakt som i teorin egentligen inte finns
..men mer än uppenbarligen i praktiken, fysiken och två tankebanor
och som faktiskt inte kan definieras
Kanske.


Det är så enkelt att krångla till det



Du…

Jag vet att du slutar tänka på mig om du slutar bry dig om mig och jag vet att du nog hade älskat mig...
...ja, jag vet att jag inte får säga så, men jag säger som jag gör ändå för vem hjälper det att jag knusslar?...Som sagt;
Du hade nog kunnat älska mig om du velat våga
Det är lite trångt att vakna, ungefär så mycket kostar det
men att våga och vilja är inte enkelt för dig
och jag vet allt det där


Jag är likadan












Övriga genrer av Lana
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-05-29 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana