Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens sista andetag


När sommarsvalan lämnat oss
hösten smyger fram
vi sitter ensamma
med allt som var




Fri vers av Herr Ångest
Läst 602 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-24 12:50



Bookmark and Share


  sommarmoln
Uttrycksfullt med så få ord, kanonfint!
2011-06-22

  Annie b'larsson VIP
Jo, det är dystert och vackert - och kanske till och med sant?
Det är något tragiskt över sommaren...eller så är det vi människor som är tragiska, som inte förmår att vara här och nu.
2011-05-27

  Ninananonia VIP
En vacker dikt om hösten :)
2011-04-28

    ej medlem längre
du är bäst
2011-04-26

  yoakimu
Briljant formulerat. Känner igen mig själv i denna stämning och känsla.
2011-04-25

  Annie b'larsson VIP
Är det höst i ditt hjärta? Aj,aj...
Du får gå till naturen och söka kraft, den finns där, jag lovar.
Blir riktigt orolig för dig.
Kram!
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest