Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag till kväll

Sådden är skördad,
stjärnorna leker

En bädd utav ljus,
skänker stora gåvor

Leken kan börja,
då tiden fortskrider

Med nytänd vätska,
brinner min själ

Avger glädjetjut,
till din essens

Himlarna sänder ut,
min vision utav dig

Jag finner din morgon,
när kvällen kommer

Tittar vi på vårt nya hem,
i skuggan av Venus




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-24 21:42



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
härlig text
2011-04-25

  Ninananonia VIP
Fint! :)
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian