Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökes!

Ett par ögon att falla i.
Ett par ögon att simma i.
Ett par ögon att förbli i.

Ett par ögon, som kan skratta, le
och gråta, som i livet är me´
vad, som än där sker
vad, som än det ger...

Ett par ögon, som kan det, som är beundra
och inte över det, som ej finns dundra
och säga av det skulle man ju haft hundra.

Ett par ögon, som njuter av det, som finns.
Ett par ögon, som njuter av det, som hinns:
Ett par ögon, som i var sin lins
Ett par ögon, som stort för det lilla också brinns.
Ett par sådana ögon gör gott där de vinns!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-25 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt