Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av texten till: Röda stugor tåga vi förbi.


Starka skrivdon...

Starka skrivdon håller vi uti
glatt nu göres vårat skriveri
Ljusa toner, tanken den är fri
gangnar den kommande färden!
Verser klingar! Läs vår diktarlåt!
Ord de flyter! Må vi följas åt!
Pennan rinner, på vår skrivarstråt
dra vi med dikt genom världen!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-25 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt