Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnas Bibbi (som läst mina översättningar mm med kunniga kommentarer redan förra påsken; alltsedan sommaren 2009)




Återuppståndelsen [rimvers]

~¤~

När du kommer åter
ska jag gå bredvid dig broder som förlåter

när du kommer tillbaks igen
ska du också vara min saknade släkting

när du är återuppstånden
ska världens befolkning uppdatera förståelsen

när du kommer åter
lever kärleken igen
i återuppståndelsen

LPWJ 26/04/11 midnatt




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-26 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En jättefin text!
2011-04-26

    ej medlem längre
Tack för denna dikt, bön kanske är ett bättre ord.
2011-04-26

  Eaglemountains VIP
Tack för denna tänkvärda dikt. Tack för att Du tillägnar den till vår gemensamma syster.

Matteus 12:50

Den som gör min himmelske faders vilja är min bror och syster och mor."

Jesus är Vägen, Sanningen och Livet

Gud är kärleken - allt av nåd.
2011-04-26

  Bibbi VIP
Å, vad Du gör mig uppmuntrad och glad.

Varmaste tack för denna underbara text!

Applåd och bokmärke.
2011-04-26
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP