Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brist på ord

Kommer du hindra mig ifall jag försöker ta hans hand?
Kommer du bli svartsjuk ifall det är honom som får mina kyssar?

Kommer du hindra mig ifall du såg mig gå iväg, in i hans armar?
Kommer du gråta ifall jag blir hans för evigt när musiken väl tystnar?

Jag frågar för att jag inte vet...
Jag frågar för jag vill veta sanningen...

Kommer du älska mig så som han älskar mig nu?
Kommer du skydda mig så som han gör nu?

Kommer du få mig att skratta som han gör nu?
Kommer du torka mina tårar och låna mig dina axlar, så som han gör nu?

Jag frågar för jag undrar om du vet vad som krävs...
Jag frågar för jag tror du inte vet vad du ber om...



Du kan kräva att jag ska älska dig och bara dig
men du kan inte tvinga mitt hjärta till någonting

Du kan inte kräva att jag ska älska dig och bara dig
när du älskar dig själv så det räcker för oss båda...

Så du kan väl ge mig chansen att vara lycklig
om du älskar mig så mycket som du säger....
vill du inte se mig le?




Fri vers av Sikska
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska