Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del har det inte lätt.


Skevt



Stympad verklighetsförankring,
ympad verklighetsförvanskning.
Ambulerande självinsikter.
Amputerande själsinstinkter.
Förgranskad framtid.
Förvanskad samtid.
En mans dröm
Ensam dröm.

© Boa Berg
2005-12-23
02:12




Fri vers av Boa Berg
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-23 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg