Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är mitt hjärta bara mitt

Två hjärtan
Utslitna
Upplagda på fat
Hon och han
Gick i kras
Precis som spegeln igår

Trodde dom älskade
Men det var bara kropparna
Och tryggheten
Av tvåsamhet
Inuti fanns bara växande hat
Och fina ord försvann
Ersattes av fula

Så kanske var det bra
Att spegeln gick sönder
Mot hennes hud igår
För då kan man bara inte stanna kvar
Inget ont som inte för något gott med sig
Brukar man ju säga
Och aj, det gjorde så ont
Men nu är hon i alla fall fri
Och han är ledsen fast lättad

Ett hjärta
Precis på rätt plats
Inuti mig
Och bara mitt




Fri vers av mentalistid
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-26 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mentalistid