Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens språk

Under ytan, bubblar känslor
där samlas allt som är förvisat

Motstånd gör dem mer påminda
en bomb som kan brista

Oavsett om man vill eller inte
brister det någon gång

Ilskan kommer till ytan
och rädslan skapar tårar

Som man inte kan stoppa
känslan är stark, så stark

Så ta hand om dina känslor
de är själens språk, och bron

Till ditt högre medvetande
guidelinje mot inre helande

Så kasta inte bort dem
hedra ditt känsloliv

För inre frid, föder yttre frid




Fri vers (Fri form) av Cbastian
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-26 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cbastian