Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14:58. Om Du Var Här



Dagen är kommen. Äntligen. Solen
i moln. Blodtunga skyar. En reva

över himlen öppnar strupen. Gurglar upp
en sång. Äntligen. Dagen är kommen.

Som vi har väntat in. Längtat ut.




Fri vers av ulf olsson
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-26 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson