Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ha behållit dig så länge jag kunde

Mina hjärtcellers fotosyntes bränner.

Jag undrar varför jag gav bort dig till någon annan.

Som ett stycke kött till gamarna.

Fast det klart.

Du var aldrig min att ge bort.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-26 17:57



Bookmark and Share


  Amanda Nordstrand
så fint, så fint. Hoppas det inte ligger något bakom det :)
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren