Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag och vi


jag är glödande lava
strömmande ner för bergssluttningen
förtärande allt i sin väg

du är stilla vatten
vindens susning i bergstopparna
gömd glöd i jordens inre

som kusken håller i
ett spann fullblodshästar
väntar jag

vågor måste höjas
slå över sina bräddar

i gryningen flyger fågeln
rakt upp i blåröd rymd

floden flyter stark stilla
osviklig
i sin flodbädd
mot havet

eld och vatten
jord och himel

möts




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 593 gånger
Publicerad 2005-12-23 09:52



Bookmark and Share


  kath
i ett möte som skapar balans, den som ger vila ..............

innerliga ord fyllda av livet
2005-12-27

  Jessica Ebbesson
Innerligt vackert. En njutning att få läsa.
2005-12-23

  Ingrid Nilsson
Jag bävar då jag läser denna starka,vackra dikt!
2005-12-23

  Per Rydberg
En brinnande kärlekstext; vackert ringlar dina ord, likt marschaller i en allé till en gård på en kulle! Bländande skönhet i orden!
2005-12-23

    Bodil Sandberg
Vad kan jag säga?.....helt suveränt....underbart ditte!!!Jag älskar den...du är en poetissa med en otrolig mångfald av ord och värme...
2005-12-23

  Rachel Roth
Stark passionerad längtan kommer till uttryck i vackra bilder här;
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP