Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berättelse

Tänker tankar

Tankar jag undrar

Om känslor kan överleva i kyla

Om vi båda hade haft denna sorg att dela

Skulle du skratta med mig

Jag vill hitta glädjen igen skulle du sagt

Jag ville spola in våra minnen på dvd

Spola tillbaks när vi låg framför en himmel canvas

Och såg fåglarna leva som oss

Mina tankar kommer inte längre än mina känslor för dig

Var det egentligen att vi såg varandra i samma ögonblick

Din kärlek vs min

Jag ville sticka ut

Du stack ut

Något som gjorde någonting

Jag undrar

Vill inte tänka

Får inte tänka

Måste hitta mitt liv igen

Du som lämnade mig med amors pilar avbrutna

Vinden,våren

Ditt hår mot min kind

Bara ett hårstrå från hej då








Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-27 00:15



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
fan jag bara älskar
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee