Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ dina drömmar

Pappa sa till sin son, du kan inte bli en artist

Fast pappa ville också leva sin dröm


Vilja är stark


Människan starkare


Vill du?


KAN du

Folk omkring


Försöker behålla dig där du är


Har samma drömmar som du

Vilja betyder mycket


Viljan får dig att fortsätta


Du bryr dig inte vad andra säger


För du äger din egen vilja










Fri vers av dantee
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-27 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee