Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

shit

Vill man flyga långt kommer man bara åt vänster

Lika långt åt höger ligger din famn och mitt hjärta i en fåtölj

Vill man veta kan man bara veta dumt

Du som tänker stort kommer längre, kanske ser du större

Vill du vara finns jag här, vi lever i samma värld

Men inte han, han lever i samma livsåskådning som gud

Han, han lever inte efter något, nej han lever efter former och synen

Mina öron tjuter som tinnitus efter hans livvilja, jag vill vara som han men kommer inte ens halvvägs

Han, som man knappt kan nå, hans kontaktvilja är liten som en synål, som en psykos, instängd i sin vilja och lust

Skulle jag då skulle han göra det två gånger





Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-13 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee