Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara men spara

Ytan formar mitt humör efter livsvetande

Tror jag iallafall eller var det inte så Gandhi sa

Form

Yta

Passar

Ihop

Ganska bra





Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee