Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoismus positivus

Livets kärlek

Får jag lov?

Ville ha sommardoft

Men fick paradiset

Vi andas samma anda du och jag

Du och jag vi är så inne i oss själva att vi sjunker

Vi vill ha allt

Skrika av lycka

Det kommer sig naturligt

Du ska känna dig stolt

För vem är inte egoist?

Om inte du själv?








Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-27 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee