Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndrom verklighet

Jag tar ett helt varv runt månen

Blickar mot solen och ser min skugga falla över jorden

Kramp i mitt högra bröst

Faller mot marken, det våras för sanning

Vill inte fatta verklighet, vill knulla medvetande

Det jag vill är att se min helhet och historia

Vill veta det man borde själv veta, men egentligen inte fick, visst?

Det som egentligen gör en bakgrund är ju en framsida

Jag skulle kunna ta en kula för att uppgradera min verklighet till en ny nivå

Allting har sin mörka sida, men det vill jag inte veta av

Solen kanske är min plats, efter allt vetande






Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-13 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee