Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens

Tre ord med samma mening för två, tack.




Fri vers (Modernistisk dikt) av dantee
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-10 19:47



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Lite gulligt så. :)
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee