Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenen

Gråsuddad verklighet, egentligen

Blicken min faller mot en sten

Inte större än en myra

Men tycks ha liv

Eftersom denna varelse rör sig

Trots mina förväntningar

Liv

Faller på plats där liv finns

Andas in

Samtidigt ut

Detta är vad vi kallar verklighet





Fri vers (Fri form) av dantee
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dantee
dantee