Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte oroliga över min text... mannen och jag har det bra *ler*
Jag analyserar bara begreppet ensamhet... liksom ... från långt håll...




Ensamhet

 

 

 

 

ensamhet är en sorts spärrtid

 

 

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-27 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin