Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:45. Jag Själv Författad



Varför blev det just jag? Varför blev det just jag som skulle bli författad? Skriven av mig själv? Jag som hade det så bra? Eller var det dåligt? Var det dåligt det var? Varför skriver jag mig inte lite bättre? Varför måste jag skriva mig så här dålig? Varför kan jag inte gaska upp mig lite? Ta mig i kragen? Varför kan jag inte ruska om mig ordentligt? Jag får skylla mig själv. Bara för det ska jag få det minst lika jävligt. Idag. Av alla dagar. En dag som denna. En onsdag. Som ungkarl. I ungkarlslyan. Smaka på min stränghet. Smaka på det strama på det beska på det söndriga. Tänka på stekta ägg redan under uppvaknandet. Den hungern. Som inte har någon botten. Idag fick jag vakna bottenlös. Bli skriven sån. Bara för att jävlas tillbaka ska jag göra hela min dag lika besk som öronvax. Vakna konkav och leva konvex. Abstinensen är min herde. Mig ska allting fattas.




Fri vers av ulf olsson
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-27 07:49



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Du författas så bra.
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson