Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick: Kärlekspilens riktning!

En ledsen ungmö från byn Cup
hon fick ett tips av en kunnig grupp
mans kärlek vinns ej
genom mat, magen, nej
då siktar hon ju fel för högt upp




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-27 19:11



Bookmark and Share


  ULJO
Intressant tanke
2011-04-28

  lodjuret/seglare VIP
om det är mannen som lagar maten kanske han ändå siktar rätt, annars var ju ricken helt klart lagad till på nätt sätt
2011-04-27

  Daniel_78 VIP
dagens rätt - det gäller att sikta Amors pilar på rätt ställe!
2011-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt