Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bebban

Jag vill ha ett litet barn
jag vill ha en växande mage
och ömmande bröst
av ett kärleksfrö
som vi två skall älska
hela dess liv

Jag vill gå hemma på
morgonen
i mjukbyxor med bebiskräks på
med grötkastruller i köket
och nappflaskor med majsvälling i

En litet tult på golvet
som viftar med händerna
och säger da da da
sen ma ma
pa pa

Jag har inget emot
att gå ut osminkad
inte ha tid att klä sig ordentligt
bara gå till parken och titta
på ankor och grässtrån
och andra fascinerande saker



Jag vill ha det älskling och
jag längar tills du
vill ha det med mig:
ett litet kärleksfrö
som vi två skall älska
hela dess liv




Fri vers av volatile
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-23 13:06



Bookmark and Share


    jag
vad fint!
hoppas det snart slår in.. :)
2006-01-04

    ej medlem längre
Åh; du sätter ord på mina tankar, precis som vanligt! Love this one! ;)
2005-12-23

  Wretling
Ah igenkännande !
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile