Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden av Dig

Jag började älska Bilden av dig
Vad du gjorde och hur du var
Det kändes som om du var alla svar
På frågor som hemsökt mig


När jag Mötte dig var det som en orkan
Som väckte mig till livet
Något som jag nu tagit för givet
Du var vattnet som bröt torkan


Men ju mer jag lärde känna hur du var
Upptäckte jag att du ej var pojken på bilden
Du blev mannen i mina drömmar




Fri vers av Sikska
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-27 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska