Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren som av ren tur Bilden: Juninatt av Nikolai Astrup




Våren (printemps une chance) [rimvers]

~*~

För att något ska hända
måste man ge det en chans
och ofta när något händer
händer det by chance

jag har alltid varit ensamvarg
men är snäll mot de snälla
de andra orkar jag inte med
på de får ensamvargen ibland skälla

för att sen se att något händer
för jag ger det alltid en chans
och ofta om något ska hända
händer det une chance

då inga dörrar är stängda
när våren får inträda
då luften elden nära
och vattnet jordens gröda

LPWJ 27-28/04/11

video:

Vivaldi - Printemps/Våren




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-28 01:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-04-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP