Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pikant




När solen kysser nästipp
då blir man så pikant.
Och kysser den sen kinden
så blir det likadant.

När sen man börjar bada
då sprider det sig kvickt.
Pikant blir hela kroppen
som korven med en prick.

När solpaletten målar
två svarta och en brun.
Och spottar det i motvind
smeks varje litet fjun.

Då blir man tesils-kaka
så läcker och så grann.
En riktig liten godbit,
unik jag tror minsann.

En friskhet kysst av solen
av stolthet bära fram.
Som lilla Fröken Fräken
med prickigt diagram.

Ty det är få förunnat
att denna gåva fått.
Ett sommarskinn på näsan
är livets högsta lott.







EM/2011



















Fri vers av Madjori
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-28 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori