Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full



FULLFJÄDRAD
och alldeles
IDIOT
och ändå
FÖR I HELVETE
jag vet inte
VAD
och när
HÅLLER
du
DU
inte
PÅ MED
gör det du ska

Glömmer jag att
vara människa.

Ibland glömmer jag.




Fri vers av Människa
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-29 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa