Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken är känslan just nu


Olycklig

Nu har du åter igen
låtit ditt usla humör
förstöra
Hånande överlägset
anser du dej ha rätt
till orden
som förvandlats till
piskrapp o knivar
gör ont
Jag är tyst
som en mussla
Kvävd




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 408 gånger
Publicerad 2005-12-23 16:30



Bookmark and Share


  Propella
Du beskriver känslan så mitt i prick att alla ord är överflödiga.
2005-12-24
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa