Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såhär är sommaren just nu!


Svensk sommar 2

Regnvått svalt gräs
jag tassar barfota fram
och smakar på de röda vinbären




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa