Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får tolka detta hur du vill.


Att förbli osynlig

Idag lyckades jag skickligt undvika
att träffa dej.
Med list, en ny väg,
samt ständig spaning
(så jag såg dej innan du såg mej)
förblev jag osynlig.
Det var väldigt bra!
För, vad skulle jag sagt om vi träffats?




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-23 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa