Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är hans \"lilla mamma\" - bokstavligt. Han fyllde 18 år i förrgår - helt plötsligt känns han så stor! Han vägde 1695 gram när han föddes och var 42cm lång, det känns fjärran nu.


Min \"store\" son

När jag tänker på dej är jag stolt

Du är vänlig och hjälpsam
Du har humor och skrattar lätt
Du bjuder in, helt naturligt
Du är väldigt vacker
Du kan både dansa och sjunga
Du är orädd och trygg
Du pratar inte skit och strunt
Du är klok och lite filosofisk
Du kan så många saker
Du är en tänkande människa
Du har en härlig nyfikenhet
Du är arbetsam och effektiv
Du kämpar för det du vill ha
Du är naturlig i ditt sätt att vara
Du har fina och roliga vänner
Du är social och omtyckt

Jag älskar dej så mycket!




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 556 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa