Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära vän!


Vänskapsgung


Vi följs åt om vi är uppe eller nere
Hjälper, stöttar, säger ifrån
Vår vänskap gungar gungbräda




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-13 10:04



Bookmark and Share


  Rosmarin
Titta där...där fick du in den där kommentaren som du skrev till en av mina texter en gång, om vänskap som gungar gungbräda. Fint!
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa