Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om tankar inatt, när du sov, och jag inte kunde somna


Mitt i natten

Jag tycker om att smeka dej försiktigt mitt i natten
känna det som om hjärtat inte får plats i bröstet
Du, är det möjligt att älska dej mer för varje dag
för du gör mej så lycklig, nu när du vaknar och ler




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 644 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-01 12:50



Bookmark and Share


  Rosmarin
innerlig, värmande
2007-09-03

  Nina V A
Sköna tankar man gärna själv applicerar i egen värld och man ler i tanken av sin älskade
2007-09-01

  DanSan
*************************

Tack för att du skänker härliga
leenden förmedlade i ord!

************************
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa