Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Hellre skrika ett ja än att viska ett nej\" var det någon som sa..


Ja det är skönt att säga nej

Man ska säga ja när det finns utrymme,
aldrig låta bli att säga ja av rädsla.
Det ska komma fritt och glatt!

Det är oerhört skönt att säga nej!
Man stärker sin integritet genom ordet
Åtminstone finns de tillfällena




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 659 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-03 21:08



Bookmark and Share


  Albert
det där är verkligen sant
alltihopa

både jaet
och nejet
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa