Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag upplever den just nu


Svensk sommar

Vajande gräsvippor
fulla av ljummen vind.
Fläderblommor och nyponrosor




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 08:44



Bookmark and Share


  Albert
lätt
det känns så lätt när du skriver så här

livet alltså
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa