Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos dig kan jag släppa taget





När jag är med dig
kan jag vila
slappa
släppa... nåt
bara... släppa.
”Taget”, är det väl?
Släppa taget.

Fast vilket ”tag”?


Vad är det för nåt jag försöker hålla mig fast i
nästan överallt, nästan hela tiden

som jag bara kan släppa
Hos dig



Ja det är nåt ”tag”, det är det
Jag faller inte när jag är hos dig
Jo det gör jag
Men det är inte farligt att falla hos dig

Tvärtom
Det är skönt,
bara skönt
Att falla
hos dig.


Är det du som håller mig?
Nä, det är det inte.
Ändå är det så tydligt att jag släpper taget när jag är med dig.






Just precis nu längtar jag efter att ligga i din röda soffa
och släppa taget


höra dig andas




Fri vers av Albert
Läst 816 gånger
Publicerad 2006-01-16 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig beskrivning av längtan...
2007-06-18

    Tekla
Tänk, jag känner igen mig precis... som om jag hört orden förut! :-)
2006-01-27

  MonaLisa
Jag gillar verkligen att läsa denna! Det är som om du tänkte och skrev samtidigt. Ämnet berör mej mycket, och du har så fin känsla.
2006-01-16

  Last Word Spoken
....skön och omhändertagande känsla.

Släpp taget, hämtar en kopp thé till dig
så länge, vill du ha honung i?
2006-01-16

    jahapp
hehe härlig stämning.....
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert