Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag bara inte sa sanningen

Nu sitter dom mitt i mot varandra.
En kopp kaffe i varsin hand.
En chokladmoussetårta och en cheescake.
Han rodnar när han rör om med skeden.
Hon skrattar.

Jag sitter på bussen på väg hem.
Jag tittar ut genom fönstret och ser asfalten rusa förbi.
Och jag ångrar att jag bara inte sa sanningen.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-29 18:36



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Fånga de ögonblick man har chans att fånga.
Det är lätt att tänka vad man skulle ha gjort, men värre att göra det när det väl gäller.

Vackra ord
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren