Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22:39. Uffe Has Left The Kitchen



Alla är så glada. Jag är bara nollad. Av att en härlig natts sömn ska komma. Över mitt ansikte. I sömnen. Den som ändå finge leva där. Vakna till av små parxosysmer av vakenhet. Som små ryck bara juck juck juck och tro att det är dom som är sovandet. Vid vilken ålder bör man sluta ringa Bris?

‎(Aha. En ny familj i trappen. Barnen kallar mig redan Jerry. Efter Mungo)

Jag är Patrik du är Putrik. Jag är Olek du är Bolek. Jag är Humle du är Dumle. Jag är Bill och du är Bull. Jag är Janne du är Clark. Jag är Stockholmsyndromet du är Downs syndromet. Alla är vi lika. Lika mycket värda. I Guds ögon är vi alla små jävla fuckon.




Fri vers av ulf olsson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-29 22:43



Bookmark and Share


  Nanna X
ja snyggt, och så.sant. vi är alla puckon fuckon muckon juckon. och det blåser alltid en bris för oss, hur gamla vi än. blir.
2011-04-29

    ej medlem längre
fy fan vad snyggt Uffe !
2011-04-29
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson