Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå hand i hand med djävulen

djävulen

jag trodde att jag hade begravt honom för sista gången
att han aldrig skulle komma tillbaka
att han skulle lämna mig i fred
och gå vidare

jag trodde att om jag ignorerade honom tillräckligt länge
skulle han försvinna
att han skulle få nog
men det var naivt av mig att tänka
att vi skulle kunna gå bredvid varandra
hand i hand
samsas om samma kropp
om samma psyke

det går inte att samsas med någon
som hela tiden vill ha mer
och jag är inte stark nog
för att motstå




Fri vers av brokensoul
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-30 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul