Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma stjärnor

Stjärnorna på den mörka natthimlen visar vägen för dem som är vilsna.
Glittrar för alla som tar dem till sig.
Lyser upp och värmer kalla kinder.
Välkomnar dem som är ensamma.




Fri vers av brokensoul
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul